BAAN, Jacques van de - Serpent

Artikelnummer: 9789033125447
Vorige Artikel 8 van 270 Volgende
€ 18,90 (inclusief 9% BTW)
Voorraad 1 stuk
Aantal

Jacques van der Baan | thriller | oorlogsveteranen.

Jonathan Vanderbilt, een zevenentwintigjarige oorlogsveteraan, heeft psychische schade opgelopen in Bosnië, Afghanistan en Irak. Hij worstelt met het kwaad dat hij in zijn eigen hart tegenkomt. 
Als Jonathan terugkeert in de maatschappij, raakt hij in een isolement. Gedreven door een obsessieve drang naar wraak en gerechtigheid stort hij zich vol overgave op misdaadbestrijding - met succes. Bij zijn recherchewerk wordt Jonathan geholpen door Naomi Coleman. Zij staat hem bij in een adembenemende wedloop om zeven vrouwen te redden van de dood. 
Inmiddels zit Jonathans hart vol weggestopte pijn. Een zeer gewelddadige tegenstander uit het verleden opent oude wonden. Jonathan wordt gedwongen om diep in de ogen te kijken van het monster in zijn eigen hart. Dat zal hem het leven kosten, of hij moet leren dat vergeving het enige antwoord is op pijn en onrecht. 
Jacques van de Baan debuteerde in 2012 succesvol met ‘Prooi’ - een roman over de ethische grenzen van de wetenschap. Het Reformatorisch Dagblad schreef over ‘Prooi’: ‘Een Nederlandse thriller van formaat.’ Jacques van de Baan is als militair uitgezonden geweest naar Bosnië. Dit boek is gebaseerd op zijn eigen ervaringen en confronteert de lezer met het kwaad dat in ieder mens sluimert. 

ISBN: 9789033125447 

Paperback - Den Hertog - 325 pag.

AANBIEDINGENVoor de agenda klikt u op het blokje hieronder

Bij ons betaalt u met een veilige verbinding via iDeal.

© 2015 - 2019 deboekenhoeve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel