LAATSTE EX.

VOGELAAR-van MOURIK, Geesje - Julia trilogie

Artikelnummer: 9789033630385
Vorige Artikel 12 van 12
€ 19,95 € 12,99 (inclusief 9% BTW)
Voorraad 2 stuks
Aantal

Geesje Vogelaar-van Mourik | roman | trilogie.

Deze trilogie beschrijft het leven van Julia:
Het veilige nest: Julia’s verkering met Luuk staat voortdurend onder druk, omdat Luuk niet gelovig is. Wanneer Luuk belooft dat hij met Julia mee naar de kerk zal gaan, bloeit hun relatie opnieuw op. Toch ziet Julia dat deze basis te wankel is om een huwelijk aan te gaan. Uiteindelijk verbreekt ze haar relatie met Luuk. Niet lang daarna ontmoet ze de jonge dominee Marnix van Malsen. Wat Julia niet weet, is dat hij diepe gevoelens voor haar heeft... 
In de oude pastorie: Julia is getrouwd met Marnix van Malsen. Ze heeft moeite om te wennen aan haar positie als domineesvrouw. In de grote, oude pastorie voelt ze zich vaak eenzaam. Bovendien is nog altijd niet los van haar vorige vriend Luuk. Door omstandigheden wordt ze steeds weer met hem geconfronteerd.
Vervuld verlangen: Julia is zeven jaar getrouwd. Ze heeft haar plaats gevonden in de pastorie. Wanneer de komst van een kind uitblijft, is Julia bang dat haar huwelijk kinderloos blijft. Zal ze haar leven ook in dit opzicht aan de Heere durven toevertrouwen?

ISBN: 9789033630385

Paperback - De Banier - 873 pag.

AANBIEDINGENVoor de agenda klikt u op het blokje hieronder

Bij ons betaalt u met een veilige verbinding via iDeal.

© 2015 - 2019 deboekenhoeve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel