-78%

HEIDE, Willy van der - Bob Evers 24 - Hoog spel in Hongkong

Artikelnummer: 9789060560242
Vorige Artikel 69 van 245 Volgende
€ 6,95 € 1,50 (inclusief 6% BTW)
Voorraad 5 stuks
Aantal

Willy van der Heide | avonturen | Bob Evers serie | deel 24.

Bob Evers, Jan Prins en de dikke Arie Roos hebben hun nieuwsgierige neuzen weer eens in andermans zaken gestoken. In Pittsburgh zagen zij de politie een gevluchte juwelendief achterna zitten. De dief rende een warenhuis binnen, prikte een gaatje in een voor verzending gereed staand pak, liet de buit erin glijden en verdween spoorloos.
De politie weet niet waar de juwelen gebleven zijn en de verzekeringsmaatschappij (die de schade van het gestolene moet vergoeden) looft een enorme beloning uit.
Nu worden onze vrienden pas goed actief! Het pak met de juwelen is inmiddels terechtgekomen in een bestelauto, waarvan de chauffeur niets weet. Maar onze vrienden weten evenmin zeker in welk pak de buit zich precies bevindt. Het blijkt al snel dat de juwelendief zelf ook weer op het oorlogspad is en bovendien ook nog een particuliere detective. Na veel mislukte steekproeven op verkeerde adressen en in verkeerde pakken, blijkt dat het pak waar de buit werkelijk in zit met een ambtenaar van de Amerikaanse Consulaire Dienst is afgereisd naar… Hongkong!

ISBN: 9789060560242

Paperback - De Eekhoorn - 192 pag.

AANBIEDINGENVoor de agenda klikt u op het blokje hieronder

Bij ons betaalt u met een veilige verbinding via iDeal.

© 2015 - 2018 deboekenhoeve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel