Bijbel met uitleg KLEIN 140 x 198 mm, harde band, zwart, in cassette

Artikelnummer: 9789462785823
Vorige Artikel 2 van 13 Volgende
€ 49,95 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks

Bijbel met uitleg 140 x 198 mm, harde band, zwart | Nu ook in cassette! 

De Bijbel in de Statenvertaling is een betrouwbare vertaling van de Hebreeuwse en Griekse grondtalen van het Oude en Nieuwe Testament. Daarom is in de Bijbel met uitleg de volledige en onveranderde Bijbeltekst (GBS-versie) in de Statenvertaling opgenomen.
Daarnaast biedt de Bijbel met uitleg een schat aan informatie óver de Bijbeltekst, die de begrijpelijkheid van de Statenvertaling voor jongeren voorop stelt.

Om de Bijbelgedeelten heen zijn inleidingen te vinden op de verschillende Bijbelboeken, informatie over de tijd waarin een Bijbelgedeelte tot stand kwam, maar ook tekstverwijzingen, landkaartjes, tijdschema’s, foto’s en illustraties over de plaatsen waarover in de tekst geschreven wordt.

De Bijbel met uitleg, inclusief de berijming van de Psalmen (1773) en de Heidelbergse Catechismus en andere gereformeerde belijdenisgeschriften, en de formulieren, is geschikt voor persoonlijk gebruik, catechese, verenigingswerk en op scholen.

Meer dan honderd mensen, waaronder meer dan vijftig predikanten en theologen, uit de gereformeerde gezindte werkten met grote betrokkenheid en inzet aan het unieke project Bijbel met uitleg.

ISBN: 9789462785823

Gebonden - De Banier.Voor de agenda klikt u op het blokje hieronder

Bij ons betaalt u met een veilige verbinding via iDeal.

© 2015 - 2022 deboekenhoeve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel