-53%

HELMINK, Anja - Het geheim van de bakker

Artikelnummer: 9789402902617
Artikel 17 van 42
€ 16,95 € 7,99 (inclusief btw)
Voorraad 27 stuks

Anja Helmink | kookboek | bakkersverhalen | recepten. 

Van Friese dúmkes tot Limburgse vlaai. Achttien bakkers geven hun geheimen prijs en vertellen samen het verhaal van de rijke bakkershistorie in Nederland. In dit boek zijn kleine dorpsbakkers te vinden, maar ook grote bakkersbedrijven. Deze variatie zorgt voor een mooie dwarsdoorsnede van de vele soorten bakkers in Nederland. De veelzijdigheid wordt versterkt door de streekgerelateerde verhalen. Zo is er bijvoorbeeld het verhaal over de herkomst van het saffraanbrood in Zeeland en van de cranberries op het eiland Terschelling. 
Het boek bevat bovendien een dertigtal originele recepten van de heerlijkste brood- en banketproducten. Deze zijn afkomstig van de bakkers zelf en klaar voor thuisgebruik. 


ISBN: 9789402902617 

Gebonden - De Banier - 167 pag. 



Voor de agenda klikt u op het blokje hieronder

Bij ons betaalt u met een veilige verbinding via iDeal.

© 2015 - 2024 deboekenhoeve | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel